Taiji - kurssit ja yksityisopetus


Taiji
on kiinalainen liikkumismenetelmä, jonka avulla harjoittelemme kehon ja mielen tasapainoisempaa ja vapaampaa käyttämistä. Harjoittelun myötä tasapaino ja koordinaatio paranevat. Mielen levottomuus hellittää. Valppaus ja läsnäolo lisääntyvät.

Taiji-kurssilla lähdemme hakemaan luonnollista, pakotonta tapaa olla ja liikkua. Ensimmäinen tavoitteemme on kehotietoisuuden parantaminen: sen ymmärtäminen, miten me käytämme kehoamme; miten jännityksemme syntyvät – ja miten vapautua niistä. Etsimme kehon keskipistettä (keskilinjaa). Haemme tasapainoista yhteyttä sekä kehon ja mielen että kehon eri osien välille.

Taijin peruskurssilla käydään läpi taijin perusasiat. Kurssilaisena saat lyhyessä ajassa monipuolisen kokemuksen taijin harjoitustavoista ja mahdollisuuksista.

Olen harjoittanut taijia yli 30 vuotta - ja opettanutkin sitä jo lähes 30 vuotta - ympäri Suomea. Opetukseni lähtökohta on henkilökohtainen ohjaaminen: kuinka saada taijin periaatteet toteutumaan juuri tämän ihmisen olemisessa ja liikkumisessa, ja niin että se parantaa myös hänen yleistä toimintakykyään ja hyvinvointiaan.

Voit tilata kursseja erilaisille ryhmille.
Myös yksityisopetus on mahdollista.

 
 
Syksy 2019
Taijin alkeiskurssi ja taijin jatkokurssi
Tampereen työväenopistossa 
 
 
 
 


taiji4.jpg
 

Tampereen Alexander-tekniikka, Sairaalankatu 5-7 E2, 33100 Tampere, Puh. 045 630 4501