MATTI
 
Olen päätoiminen Alexander-tekniikan opettaja ja kokenut kouluttaja. Alexander-tekniikan opettajaksi valmistuin 1999. Olen kouluttanut ja opettanut ympäri Suomea, eri-ikäisiä (5-85v), hyvin monenlaisista lähtökohdista ja ammateista tulevia ihmisiä. Minulle Alexander-tekniikka on luotettava lähestymistapa: se tarjoaa toimivia keinoja olla jumittumatta, keinoja olla rakentavasti yhteydessä itseeni ja ympäristööni. 25 vuoden vuoden opiskelun ja työskentelyn jälkeen se kiinnostaa ja innostaa minua enemmän kuin koskaan.
 
Olen Suomen Alexander-tekniikan opettajat Finstat ry.:n jäsen ja noudatan yhdistyksen eettisiä ohjeita.
Olen myös Britannian opettajayhdistyksen STATin jäsen.
 

 
YHTEYSTIEDOT

 
Matti Harilo
Messukylänkatu 36 as 6
33700 Tampere

 
» Kartta
 
Vastaanotolle on hyvä ja lyhyt bussiyhteys keskustasta (linjat 6, 9 ja 40). Pihassa on myös runsaasti vapaata parkkitilaa.

 
p. +358-45-6304501
sp. matti.harilo@iki.fi

 
Minulta voit tiedustella yksityistunteja ja pienryhmäkursseja.
Tilauksesta myös koulutusta erityisryhmille ja työpaikoille, tyky-koulutusta, luentoja, ym.
 
Lisätietoa löydät sivulta Kurssit
 
 
 
 
MATTI & TAMPEREEN OPETTAJAKOULU
 
Matti, miksi haluat kouluttaa Alexander-tekniikan opettajaopiskelijoita?

"Siihen on elävä ja kestävä kiinnostus! Minua kiinnostaa työskennellä samojen ihmisten kanssa pitkäjänteisesti. Olen toista vuosikymmentä aprikoinut, tutkinut, kysellyt, keskustellut paljon, mikä olisi taitava tapa kouluttaa At-opettajia – ja mikä ei. Ja mikä siinä on olennaisinta.

Oma merkityksensä on myös sillä, että Tampereen opettajakoulussa on neljä kouluttajaa. Olemme sopivasti erilaisia, täydennämme toisiamme. Laadukas opettajankoulutus vaatii aina enemmän kuin mitä on yhdelle kouluttajalle - kenelle tahansa - mahdollista."

 
 


Alexander-tekniikka Matti Harilo, Messukylänkatu 36 as. 6, 33700 Tampere, Puh. 045 630 4501